Services

Alle kompetencer samlet ét sted

KPR Towers er specialiseret i master til telekommunikation. Du kan ikke alene trække på vores tekniske erfaring, men du kan også vælge en række samarbejdsmodeller, der giver dig øget fleksibilitet, et suverænt overblik, minimal capex og reduceret opex.

Tower Loading Validation

- vurdering af bæreevne og levetid

Det er afgørende med en professionel vurdering af bæreevne og forventet levetid, når du skal have overblik over din masteportefølje. Uanset om der er tale om en investering, eller at masterne skal indgå i dit netværk. Vi kan i KPR Towers foretage vurdering on site og endvidere hjælpe dig med input til optimering med det samme. På den måde kan du undgå nedtagning eller udskiftning af aktive master, så du slipper for kostbar nedetid.

Produktdesign

- specialløsninger til netværksudbygning

Når du står over for større netværksudrulninger, leverer KPR Towers projektspecifikke og kostoptimerede mastedesigns, der kan produceres på ren royalty basis, uanset hvilket land du vil opsætte masterne i.

Vi har mange års erfaring og kombineret med innovativ tankegang samt et unikt normkendskab, sikrer vi ofte vores kunder markante besparelser i selve masteproduktionen, uanset hvilken stålproducent, du måtte vælge til at udføre vores designs. KPR Towers står også gerne for kvalitetssikringen hos de pågældende stålproducenter.

Outsourcing

- hurtigt roll out og stabil drift

KPR Towers kan varetage alle opgaver i forbindelse med din netværksudbygning og driften af passive netværk. Du har derfor mulighed for at outsource driften af din masteportefølje til os, ligesom vi kan levere et større roll out som turnkey-løsning. Vores erfaring på området sikrer dig hurtig og sikker eksekvering.

Site Acquisition

- fra radiotekniske beregninger til lodsejerkontakt

Telcon indgår nu i KPR Towers, og derfor kan vi også tilbyde dig at finde de nye positioner, du har brug for i din netværksudbygning. Vi sørger for, at du får de bedste og mest optimale sites, og at alle tilladelser og godkendelser er på plads.

Vores dygtige team har endvidere mange års erfaring med genforhandling af lejeaftaler til tidssvarende vilkår. Læs meget mere her.

Forstærkningsløsninger

- øget bæreevne og længere levetid

Den eksisterende bæreevne behøver ikke sætte grænser for potentialet. En bred vifte af forstærkningsløsninger kan øge bæreevnen og dermed værdien af en mast eller en hel masteportefølje.

KPR Towers kan også tilbyde dig en lang række løsninger, der forlænger forventet levetid og bremser nedslidning på grund af for eksempel korrosion.

Co-location

- håndtering af flere operatører på samme mast

KPR Towers håndterer Co-location af master med flere operatører. På den måde slipper du som maste-ejer for at bekymre dig om de tekniske og praktiske aspekter. Vi udfører fordelingen af plads, beregning af styrke, levetid, site projektering og bygnings- samt installationsarbejder for dig. Håndtering af dokumentation og fakturering af operatører er også blandt de områder, du som maste-ejer kan outsource til os.

Opkøb af master

- maksimal fleksibilitet med minimal capex

KPR Towers giver dig mulighed for at sælge din masteportefølje, eller dele af den, og samtidig indgå en lejeaftale, der er økonomisk fordelagtig. Løsningen reducerer capex til at omfatte selve sendeudstyret og giver dig dermed optimal fleksibilitet.
Lejepriserne i masterne er individuelle fra land til land og følger i videst mulige omfang de politiske eller brancheaftalte kapacitetsberegnings- og reguleringsrammer, der foreligger.

Towerbooking fra marts 2018

- den hurtigste vej til netværksudbygning

Vores mål er at tilbyde dig den mest rentable vej til øget passiv netværkskapacitet. Nogle gange betyder det nyetablering, forstærkning eller opkøb, men i mange tilfælde er leje af placeringer på eksisterende master den rigtige løsning.

Derfor etablerer vi i KPR Towers nu Tower Booking, som er en service til dig, der viser udbud af ledige placeringer på master – på sigt de fleste steder i verden.

Leverandørstyring og kvalitetssikring

- fra tilbud til endelig site godkendelse

Innovativt design af master samt øvrige bærende konstruktioner til antennemontage, er et godt udgangspunkt for en succesfuld Roll-out, men det er det endelige resultat, der tæller. Derfor tilbyder KPR Towers løbende kontrol af produktion og site byggeri.

Vi er for eksempel også klar til at komme med omgående reviderede fundamentsløsninger, hvis det under byggeriet viser sig, at eksempelvis jordbundsforholdene afviger fra dem, konstruktionen er designet til.

Vedligeholdelse

- planlægning og coaching af lokalt team

Masters levetid kan forlænges betydeligt, hvis de vedligeholdes korrekt. Hos KPR Towers har vi mange års national og international erfaring med coaching af lokalt driftspersonale on site.

På den måde bringer vi vores tekniske viden tæt på de fagfolk, der kan gøre en forskel for levetid og driftssikkerhed. Derudover leverer vi nøjagtige vedligeholdelsesplaner – både for nyetablerede master og for master, der for eksempel har været igennem renovering eller styrkemæssig opgradering.

Specialmaster

- solenergi, offshore og gadebelysning

KPR Towers leverer skræddersyede optimale mastedesigns inden for telekommunikation grundet vores unikke viden om konstruktionsdesign og fundamenter.

Står din virksomhed med tekniske udfordringer med master til andre formål, er vi også klar til at rådgive eller stå for design på ren royalty basis.

Vi har endvidere bred erfaring med solcellemaster, gadebelysningsmaster, offshore-master og en række andre specialområder.

Rådgivning

- få del i vores erfaring

Professionel rådgivning handler i høj grad om erfaring. KPR Towers har eksisteret i 14 år og er specialister inden for vores felt. Faktisk har 85 procent af vores dygtige ansatte haft ti års jubilæum og flere har endvidere +20 års erfaring fra telebranchen.

De kender derfor alle udfordringer inden for konstruktion af master og site byggeri, og de kan også tilføre din virksomhed værdifuld viden, når det kommer til drift og finansiering af masteporteføljer.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan løse dine udfordringer. Du kan sende os en mail her, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på telefon +45 8660 3505.